2008-10-21 16:16:25• hírek • www.danubius.hu

Még nem egyezett meg a sztárpár

Mint ahogy arról már beszámoltunk, Madonna és Guy Ritchie múlt hét szerdán jelentették be: vége nyolc évig tartó házasságuknak.

A sajtósok szerint az ex-sztárpárnak sikerült is megegyeznie arról, hogy osszák fel egymás között hatalmas vagyonukat és gyermekeik felügyeletét.

Azonban a bbc.com értesülése szerint Madonna sajtósa, Lis Rosenberg az Associated Presshez eljuttatott e-mailjében arról számolt be, hogy az egyezkedésnek még koránt sincs vége. Guy Ritchie sajtósai nem kívánták kommentálni ezt a feltevést.

 

Madonna és rendező férje az évek alatt csaknem 300 millió brit fontot halmozott fel, ennek nagy részét az énekesnő kereste meg.

Guy Ritchie „mindössze" 20 millió brit dollárral gyarapította a közös vagyont. Az ex-párnak ezen kívül Londonban, Wiltshireban, Los Angelesben és New Yorkban is van háza.

Madonna és Ritchie 2000-ben házasodott össze és három gyermeket neveltek: a hétéves Roccot, a három éves, örökbe fogadott David Bandát és a Madonna előző kapcsolatából született, tizenkét éves Lourdest.

A vagyon felosztása mellett az is nagy kérdés: kinél maradjanak a gyerekek?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: